Podpisania dwóch umów inwestycyjnych

Biuro Promocji informuje, że w dniu 24 kwietnia 2008 r. o godz. 12.00 planowane jest podpisanie n/w umów. Spotkanie odbędzie się w siedzibie PKP Polskie Linie Kolejowe S.A. w sali "B". Umowa nr SPOT/1.1.1/82/04-06 na zaprojektowanie i wykonanie "Rozszerzonego zakresu robót modernizacyjnych na stacji Skierniewice nie objętych kontraktem nr 2 "Zaprojektowanie i wykonanie przebudowy odcinka Skierniewice - Koluszki" w ramach projektu SPOT/1.1.1/82/04" współfinansowana ze środków Europejskiego Funduszu Regionalnego i budżetu państwa. Umowa nr A/IIZ3g/02/08 o pełnienie Nadzoru przyrodniczego nad wykonaniem i zabudową konstrukcji ochronnych dla małych zwierząt w związku z istniejącym rowem odwadniającym wykonanym z korytek krakowskich przy torach linii kolejowej E 20 na odcinku Mińsk Mazowiecki - Siedlce. Dotyczy projektu FS nr 2000/PL/16/P/PT/002 - finansowana ze środków PKP Polskie Linie Kolejowe S.A.

Zainteresowanych wydarzeniem zapraszamy w/w spotkanie.